+31 45 574 32 26 info@kuiten-hsconsultancy.nl

Ergonomie

Analyse van
ergonomische problemen

Heeft u tijdens uw risico-inventarisatie- en evaluatie ergonomische knelpunten gesignaleerd? Zo ja, dan heeft u ook gemerkt dat de oplossing niet voor de hand ligt. Simpelweg omdat de oorzaak niet altijd even helder is.

Kuiten Health and Safety Consultancy is gespecialiseerd in het opsporen van risico’s voor fysieke overbelasting (bijv. m.b.t. beeldschermwerk, repetitieve handelingen, rugbelasting), zowel in de industrie alsook in de zakelijke dienstverlening. Wij beschikken over de juiste apparatuur om spierbelasting tijdens het werk te meten, te registreren en te evalueren. De analyse resulteert in een schriftelijke rapportage die in uw bedrijf wordt toegelicht.

Aanpassing van werkplekken

Klachten zijn vaak het gevolg van een slechte opstelling van de werkplek. Aanpassingen zijn noodzakelijk maar moeten doordacht worden doorgevoerd. Het aanpassen is een interactief proces tussen de medewerker en de ontwerper. Kuiten Health and Safety Consultancy treedt hierbij enerzijds sturend op en anderzijds als intermediair. De betrokkenheid van de medewerker is essentieel voor het welslagen.

Een team van deskundigen

Kuiten Health and Safety Consultancy maakt bij de uitvoering van genoemde diensten gebruik van een team van deskundigen die zowel nationaal als internationaal hun sporen hebben verdiend. Zij beschikken allemaal over een universitaire achtergrond en vele jaren ervaring met wetenschappelijk onderzoek.

Bel mij terug

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Vul het formulier in en wij bellen u terug!

3 + 12 =

Kennis maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we kennis maken!