+31 45 574 32 26 info@kuiten-hsconsultancy.nl

VCA, VCU & VCO

Implementatie zorgsystemen

“De enige constante is verandering”

Een stelling waar de consultants van Kuiten HS Consultancy niet meer van schrikken. Wel een stelling waar managers mee te maken hebben. De ervaring leert dat organisaties blijven ontwikkelen en leren.

Leren, veranderen en ontwikkelen zijn inmiddels ingeburgerde begrippen. Maar tegelijkertijd begrijpen wij maar al te goed dat het niet eenvoudig is om vorm te geven aan organisatorische en individuele verandering en ontwikkeling. Vaak bekruipt managers het gevoel van onduidelijkheid en onzekerheid. Veel gehoorde kreten zijn: “Ben ik nog wel in, is dat niks voor ons, is dat belangrijk, wat als we het niet doen?”

De consultants van Kuiten HS Consultancy zijn door ervaring en deskundigheid in staat om uw organisatie te ondersteunen bij de implementatie van een zorgsysteem gericht op veiligheid, gezondheid, milieu of kwaliteit. Zij adviseren en begeleiden u bij het eventueel schrijven van procedures en handboeken. Tevens helpen zij u bij de implementatie van het veranderingsproces in uw organisatie zoals hieronder beschreven.

Bel mij terug

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Vul het formulier in en wij bellen u terug!

12 + 10 =

VCA – Certificering

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu)

VCU – Certificering

VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzendorganisaties.

VCO – Certificering

De VCO is een uniforme, op de VCA afgestemde structuur.

Kennis maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we kennis maken!