+31 45 574 32 26 info@kuiten-hsconsultancy.nl

Over ons

Over Kuiten Health and Safety Consultancy.

Kuiten Health and safety consultancy werkt met een netwerk van ervaren adviseurs en trainers waaruit zij kan putten. Dat maakt het mogelijk om voor ieder vraagstuk de juiste expertise in te schakelen. De geselecteerde adviseurs werken onder de leiding en verantwoordelijkheid van Rob Kuiten RHVK.

  Rob Kuiten
  Rob volgde de studie Veiligheidskunde Niveau 1 (gelijk aan HVK) aan de Universiteit van Antwerpen. Na het behalen van het certificaat heeft Rob in 1994 het adviesbureau Arbo Business Support bv (ABS) gestart. Vanaf dat moment heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van Arbeidsomstandigheden in het algemeen en Veiligheid in het bijzonder. Vanuit ABS heeft hij advies en ondersteuning gegeven aan het management van diverse organisaties op het gebied van Veiligheid. Door zijn werkzaamheden als Lead-auditor is hij in staat om snel en adequaat processen te analyseren. Door zijn werkzaamheden als Salvage-coördinator is hij in staat om in stressvolle situaties het overzicht te behouden om de juiste beslissingen te nemen.

  In de loop van de jaren heeft Rob zich gespecialiseerd in bouwbegeleiding op het gebied van Veiligheid & Gezondheid binnen de bouwwereld. Met name de grote bouw- en renovatieprojecten van de Luchthaven Schiphol stonden en staan hierbij centraal. Maar ook binnen andere branches zoals metaal, papier, chemie, installatietechniek en gezondheidszorg is inmiddels veel expertise opgebouwd.

   Kennis maken?

   Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we kennis maken!